Wie?

gunterfransis

Gunter FRANSIS (° 1981, Sint-Truiden) studeerde af als licentiaat in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven (1999-2004). Gepassioneerd door het strafrecht volgde hij hierna de Aanvullende opleiding Criminologische Wetenschappen (KUL 2004-2005).

Sinds 2005 is meester Fransis aangesloten bij de Balie van Leuven. Doorheen de jaren werden strafrecht en verkeersrecht de specialisaties van advocaat Gunter Fransis.

Ook in andere juridische domeinen beschikt hij over de nodige ervaring en staat hij steeds tot uw dienst.

Op 1 januari 2018 hebben de  advocatenkantoren van Nico VANDEBROEK en Gunter FRANSIS de handen in elkaar geslagen. Wij vormen voortaan een geïntegreerd kantoor.

Meester Nico VANDEBROEK sloot zich aan bij de balie van Leuven in 1974. Hij specialiseerde zich doorheen de jaren in verzekeringsrecht, bouwrecht, aansprakelijkheidsrecht, strafrecht en verkeersrecht. Het kantoor Nico VANDEBROEK groeide stelselmatig en werd gaandeweg versterkt door het aantrekken van bekwame medewerkers, die ook thuis zijn in andere rechtsdomeinen, waaronder familierecht, jeugdrecht en ondernemingsrecht.

Voortaan wordt er samengewerkt onder de nieuwe kantoornaam “VANDEBROEK & FRANSIS ADVOCATEN”. Gunter FRANSIS en zijn medewerk(st)ers hebben hun intrek genomen in het kantoorgebouw van medevennoot Nico VANDEBROEK.

Naast de vennoten bestaat het actuele team uit de advocaten Maarten BROEKX, Valérie VANCOPPENOLLE, Tine LIJNEN, Michiel DE HOUWER en Britt VANLUYTEN. Titsia D’ HONT is onze secretaresse.

Door een volledige integratie van beide kantoren wordt een moderne, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening beoogd.

Wij streven ernaar de cliënten nog beter te kunnen bijstaan in de toekomst door onze krachten te bundelen.

Bel het kantoor via 016/230256 en u wordt direct geholpen.

Mail: info@vandebroekfransis.be

Binnenkort kan u terecht op de nieuwe website www.vandebroekfransis.be